Изграждане на зелени площи

Дейностите свързани с изграждане на зелени площи е безспорно едни от най-предизвикателните и интересни за нас като професионалисти. Винаги различни и в повечето случай непредсказуеми. В дългогодишният ни опит като водещи техници и изпълнители на големи и малко по размер обекти сме се убедили в това, че магията на озеленяването и ландшафтната архитектура се крие точно в процеса на изграждане на зелени площи. Именно тогава се сблъскваме с реалността ,която в повечето случаи е различна от зададените ни преди това параметри при проектирането. Успешното и добро изпълнение на един обект, без значение неговата големина , се крие в добрата организация и познаването на всяка една дейност  участваща в процеса.

 В своята същност еднон изграждане на зелени площи не е само „ засаждане на цветя” , а е строителен процес изискващ добри познания, квалифицирана работна ръка, добра техника и опит.

Ние предлагаме пълната гама услуги свързани с доброто и безпроблемно изграждане на един обект. От доставката на почвен субстрат и качествена растителност до последният детайл нужен за перфектната визия на обекта ви.

Основни дейности по озеленяване

зелено строителство

Как работим ние

В зависимост от това дали ще правим реконструкция или ще започнем изграждането на напълно нов обект ние винаги държим да бъдат уточнени следните параметри.

Среща с клиента и запознаване с изискванията му:

Ако нямате проект за озеленяване с удоволствие ще ви изготвим такъв, ако имате вече, бихме желали  да се запознаем с него.

  • Проектна готовност

  • Състояние на обекта

  • Местоположение

  • Финансова рамка

  • Срокове за изпълнение

Посещение на обекта :

В този етап на работа ние ще ви запознаем с начина подхода и методиката която ще използваме по време на изграждането. Тук е момента в който ще уточним : срока за работа, сумата която ще е необходима и всички останали странични въпроси.
Работата започва след сключване на договор и получаване на аванс.